onsdag 16 juni 2010

Dagarna går fort i Belgien :)




Kanske dags att börja blogga lite med ;)
I söndags kom Gerard tillbaka från VM i Frankrike, så nu kommre vi nog få lite mer att göra.
I måndags mockade vi och gjorde stallet fint innan vi började med hästarna. Jag var med Sven och körde några hästar. Malin och Becca red och longerade. Det är det vi får göra om dagarna :)
På tisdagen fick Malin och Becca följa med ut i skogen och köra par med Benny och Sappa. Jag och Renske(som är från Holland och har praktik här) longerade Donna under tiden. Malin och Becca red även Tristan och Henk och longerade några hästar. Jag red Willy på eftermiddagen :)
Det börjar bli bra om dagarna med arbete, förra veckan hade vi nästan inget att göra så det var mest lunka runt men denna veckan så har Gerard mera arbete åt oss så det är perfekt för tillfället :)

Idag har jag varit med Renske och kört par med Gerard, ridit Nepal, red ut med Benny och Sappa och red även Olaf med Malin. Malin har ridit Olaf och longerat 3 hästar :) Becca har varit med Sven hela dagen så de gick med den nya ponnyn i sele och körde Armani och Tristan. :)

En vanlig dag börjar vid halv 8 med fodring och ströa med halm. Sedan samlas vi och får reda på vad vi ska göra. Efter det så sätter vi igång med schemat som vi får. Runt 9-10 så äter vi frukost, sen forsätter vi med hästarna. Runt 12-13 så äter vi lunch sen håller vi på tills halv 5 då hästarna ska fodras och stallet ska sopas och allt ska vara putsat och klart :) Det är en dag på Stal Blakheide.

1 kommentar:

Lotta sa...

Hej! Tråkigt att ni inte har fullt upp om dagarna.. det blir ju långtråkigt för er då.
Ni får hitta på egna saker att göra.
Är det sant att ni ska vara servitriser på en bjudning? Det kan väl iallafall inte ingå i APU:n!!

Kram på er/ Lotta